Kungstensgatan 58, 113 29 Stockholm
08-301900
Vardagar 08.00-20.00. Helger - Stängt.

Jobba hos oss

Leg Veterinär

DjurAkuten utökar nu sitt team och söker dig som vill jobba på ett av Stockholms äldsta privatägda djursjukhus. Vi har ca 30 anställda och konsulter med specialistkompetens inom odontologi, oftalmologi och kardiologi.

DjurAkuten ligger centralt i Stockholm med endast en promenad på 15 min från Centralstationen och 5 minuter från Odenplan med både tunnelbana och pendeltåg. Detta innebär att du kan bo kvar utanför stan eller på annan ort och ändå jobba mitt i Stockholmspulsen.

DjurAkuten är ett mindre djursjukhus som funnits i samma lokaler sedan 1986. Vårt mål är att erbjuda djursjukvård med kvalitét och god service som gör att våra djurägare väljer att återkomma till oss år efter år.

Vi tar emot både bokade och akuta patienter, samt utför mjukdelskirurgi och tandåtgärder på vår operationsavdelning med narkosvana Leg DSS. Vi kan erbjuda våra kunder snabb service då vi har ett eget välutrustat labb där en erfaren BMA och välutbildad personal jobbar. Inom bilddiagnostik finns ultraljud och kliniken har precis förnyats med en modern röntgen. Vi har ett fullt utrustat ögonrum och en välfungerande hudavdelning.

Vi har öppet varje helgfri vardag, måndag – fredag mellan kl. 8.00-20.00. Vi erbjuder utbildning, friskvårdsbidrag och fina kollegor att jobba tillsammans med. På vår klinik har du möjlighet att utvecklas inom ditt intresse. Du har stor möjlighet att påverka ditt schema och du kan ha med din hund på jobbet.

Vi söker dig med några års erfarenhet och som är van att arbeta både självständigt och i team. Specialist steg l och ll eller annan likvärdig utbildning är extra meriterande men alla är välkomna att söka.

Passa på att bli en del av ett fantastiskt team med veterinärer och djursjukskötare! Välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid eller deltid.

Varaktighet: Tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vi följer kollektivavtal men tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan skickas så snart som möjligt till e-post: anna-karin@djurakuten.se

Sista ansökningsdag: 2024-01-31

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla.

Boka tid för akut eller allmän sjukvård för ditt djur

Hitta hit

Kungstensgatan 58
113 29 Stockholm

Läs mer

Öppettider

KLINIKEN (Endast vardagar)
KL:08.00 - KL:20.00

TELEFONVÄXELN (Endast vardagar)
KL:07.00 - KL:20.00

Avbokning

Avbokning som sker senare än 24 timmar innan bokad tid eller uteblivet besök kommer att debiteras.