Lediga tjänster

Vi tar gärna emot spontana ansökningar från erfarna veterinärer och djursjukskötare även när vi inte har lediga tjänster utlysta – maila eller skicka in CV och personligt brev så kan vi höra av oss när något dyker upp! Titta gärna runt på vår hemsida för mer information om verksamheten. Nedan finner du information om aktuella lediga tjänster.

 

Medarbetare med intresse för hud sökes!

Vi söker dig som tycker att det är spännande med hud, öron, klåda och allergi och vill utvecklas vidare i din yrkesroll! På DjurAkuten i Stockholm finns Sveriges mest kvalificerade hudmottagning. Vi är ett avslappnat, glatt och sammansvetsat team med tre veterinärer och tre hudsköterskor. Vi söker antingen en legitimerad djursjukskötare eller en djurvårdare med utökad nivå. Det finns inga krav på hur mycket du ska kunna innan, men för att passa i vårt team måste du vara intresserad av hudsjukdomar och allergi och villig att lära dig mera! Vi erbjuder både vidareutbildning i det dagliga arbetet och möjlighet att förkovra dig i ämnet på kurser och kongresser. För oss är kontakten med ägarna mycket viktig och du måste gilla att arbeta med husse och matte lika mycket som med djuren!

Tjänstgöringsgrad 80-100%. Tillträde enligt överenskommelse. Se kontaktuppgifter nedan.

 

Leg Djursjukskötare & Djurvårdare D9

Vi söker legitimerade djursjukskötare eller djurvårdare med D9-kompetens för tillsvidareanställning och graviditetsvikariat. Tidigare erfarenhet är ett krav. Tjänsterna omfattar arbete på djursjukhusets samtliga avdelningar – poliklinik, operation, stationärvård och reception. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter då vi har bred kompetens inom djursjukhuset. Tjänsterna omfattar arbete såväl dagtid som kvällar och helger, ej natt. För mer information och ansökan – se kontaktuppgifter nedan.

 

Kontaktuppgifter för ansökan

För vidare frågor om tjänsterna ovan kontakta Anna Franzén, mail: anna.franzen@djurakuten.se.

Ansökan kan skickas via mail: anna.franzen@djurakuten.se eller per brev, postadress: DjurAkuten, att: Anna Franzén, Kungstensgatan 58, 11329 Stockholm