Betalning och försäkring

På DjurAkuten ska betalning ske kontant, med betal-/ kreditkort eller via Swishöverföring. Tyvärr kan vi inte erbjuda faktura/inbetalningskort.

Det går även att ansöka om ett s.k. Djurvårdskonto/ Agriakort, läs mer om detta här. Grundförutsättning för ett sådant kreditkonto är att du är minst 18 år gammal, har fast inkomst samt inte har några betalningsanmärkningar. Ring oss eller kom förbi om du vill veta mer om denna tjänst.

Vi rekommenderar starkt att ni har era djur försäkrade från den dag ni hämtar dem hos uppfödaren. Kontakta ett försäkringsbolag för rådgivning angående vilken försäkring som kan passa dig och ditt djur bäst.

Om ditt djur är försäkrat hjälper vi dig gärna med direktreglering gentemot försäkringsbolaget. Ta med dig ditt försäkringsbrev/ försäkringsnummer för att underlätta hanteringen. Vi tar ut en avgift på 150 kr för denna tjänst. Direktreglering kan endast utföras de tider ditt försäkringsbolag har öppet.

Om du har frågor rörande betalning, journalkopior eller andra administrativa ärenden, kontakta vår administrativa avdelning på emailadress: info@djurakuten.se