Hudmottagningens veterinärer

Kerstin Bergvall

Veterinär Kerstin Bergvall, Specialist i hundens och kattens sjukdomar, Specialist i dermatologi hund och katt.

Kerstin är tillsammans med Susanne Åhman skandinaviens enda hudspecialister som innehar europeisk specialistexamen, Diplomate of European College of Veterinary Dermatology (Dipl ECVD).

Kerstin hanterar de mest komplicerade hudutredningarna och får patienter remitterade från veterinärer i hela Sverige och även från utlandet (Finland, Norge, Portugal, Tyskland). Kerstin föreläser såväl i Sverige som utomlands och är engagerad i utbildning och vidareutbildning av veterinärer både i Sverige och övriga Europa.

Susanne Åhman

Veterinär Susanne Åhman, Specialist i hundens och kattens sjukdomar, Specialist i dermatologi, Cert in Veterinary Dermatology (CertVD), Cert in Small Animal Medicine(CertSAM).

Susanne har genomfört sin s k residencyutbildning hos oss och är nu tillsammans med Kerstin Bergvall skandinaviens enda hudspecialister som innehar europeisk specialistexamen, Diplomate of European College of Veterinary Dermatology (Dipl ECVD).

Susanne har under många år varit verksam i både Sverige och England och är nu är en av Sveriges mest erfarna specialister i dermatologi. Hon föreläser ofta inom ämnet och är engagerad i vidareutbildningen av veterinärer i Sverige.

Hösten 2009 gav Susanne ut sin första bok, ”Hundens hud”. Boken säljs på DjurAkuten och på http://www.hundenshud.se/

Liselotte Åberg

I augusti 2013 började veterinär Liselotte Åberg sin anställning hos oss. Hon har arbetat som veterinär sen 2001 då hon tog sin legitimation. Liselotte har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar och genomgår sin steg 2-utbildning för att så småningom bli Specialist i dermatologi. Dermatologi (hud) och kattsjukdomar ligger henne varmast om hjärtat.