Hudmottagningens veterinärer

Kerstin Bergvall

Veterinär Kerstin Bergvall, Specialist i hundens och kattens sjukdomar, Specialist i dermatologi hund och katt.

Kerstin är tillsammans med Susanne Åhman skandinaviens enda hudspecialister som innehar europeisk specialistexamen, Diplomate of European College of Veterinary Dermatology (Dipl ECVD).

Kerstin hanterar de mest komplicerade hudutredningarna och får patienter remitterade från veterinärer i hela Sverige och även från utlandet (Finland, Norge, Portugal, Tyskland). Kerstin föreläser såväl i Sverige som utomlands och är engagerad i utbildning och vidareutbildning av veterinärer både i Sverige och övriga Europa.

Cecilia Friberg

Veterinär Cecilia Friberg, hudspecialist, Diplomate of American College of Veterinary Dermatology (Dipl ACVD).

 Cecilia utbildades till veterinär i Kalifornien, med specialistutbildning på universitetet i Gainesville, Florida. Cecilia är Diplomat of American College of Veterinary Dermatology. Hon har haft klinik i Chicago, specialiserad på hud- och allergi sjukdomar sedan 2001 och har nyligen flyttat tillbaka till Sverige. Cecilia föreläser i USA och Europa och har skrivit kapitel i flera veterinär böcker.

Liselotte Åberg

I augusti 2013 började veterinär Liselotte Åberg sin anställning hos oss. Hon har arbetat som veterinär sen 2001 då hon tog sin legitimation. Liselotte har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar och genomgår sin steg 2-utbildning för att så småningom bli Specialist i dermatologi. Dermatologi (hud) och kattsjukdomar ligger henne varmast om hjärtat.