Vi söker nu klinikveterinärer & djursjukskötare!

26 augusti, 2017

Lediga tjänster

Två klinikveterinärer – en tillsvidareanställning + ett vikariat

Vi söker nu två veterinärer med ett par års års yrkeserfarenhet. Specialist steg 1, god erfarenhet inom ultraljudsdiagnostik &/ eller ortopedi är starkt meriterande. Vi erbjuder en stimulerande och varierande arbetsmiljö med tjänstgöring inom alla avdelningar – poliklinik, stationärvård och operation samt ett nära samarbete med våra specialister inom dermatologi och oftalmologi. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Frågor & ansökan kan skickas via mail: info@djurakuten.se eller per brev, postadress: DjurAkuten, Kungstensgatan 58, 11329 Stockholm

Djursjukskötare med intresse för hud sökes!

Vi söker dig som tycker att det är spännande med hud, öron, klåda och allergi och vill utvecklas vidare i din yrkesroll! På DjurAkuten i Stockholm finns Sveriges mest kvalificerade hudmottagning. Vi är ett avslappnat, glatt och sammansvetsat team med tre veterinärer och tre hudsköterskor. Vi söker antingen en legitimerad djursjukskötare eller en djurvårdare med utökad nivå. Det finns inga krav på hur mycket du ska kunna innan, men för att passa i vårt team måste du vara intresserad av hudsjukdomar och allergi och villig att lära dig mera! Vi erbjuder både vidareutbildning i det dagliga arbetet och möjlighet att förkovra dig i ämnet på kurser och kongresser. För oss är kontakten med ägarna mycket viktig och du måste gilla att arbeta med husse och matte lika mycket som med djuren! Tjänstgöringsgrad 80-100% Tillträde snarast.

CV och personligt brev mailas till: anita@djurakuten.se

 

Övriga lediga tjänster

Vi har för närvarande inga ytterligare lediga tjänster men tar gärna emot spontana ansökningar från erfarna veterinärer och djursjukskötare även när vi inte har lediga tjänster utlysta –  maila eller skicka in CV och personligt brev så kan vi höra av oss när något dyker upp! Titta gärna runt på vår hemsida för mer information om verksamheten!